Blåsippan

Inför säsongen 2024 har morbror Ingvar beslutat sig för att lämna över ansvaret för Blåsippans skick och uthyrning så Håkan och Sven har nu rustat upp och fräschat till lägenheten. Vi satt in nya sängar, ny utrustning i köket osv. Lägenheten Blåsippan är 19 m2 stor och har en säng och en bäddsoffa för två personer, matplats, radio samt TV med de fria kanalerna. Köket har kyl & frysfack, spis med fläkt. Badrummet har dusch och vattentoalett. Uteplatsen är under tak och har förutom trädgårdsmöbler även solstolar och grill. Utanför finns en gräsmatta där det finns plats för t.ex. badminton eller krocket. Det är ca. 100 meter till havet och den allmänna badbryggan ligger ca. 200 meter från Blåsippan. Vi har cyklar ni gärna får låna – det är underbara cykelvägar i området!

Man får ha husdjur med sig men inte röka inomhus. Lägenheten är städad och klar när ni kommer och ni lämnar den i samma skick när ni åker. Blåsippan hyrs ut lördag till lördag, ankomst efter 14.00 och avresa innan 11.00. Adressen till lägenheten är Äleklintagatan 46, 387 96 Köpingsvik. I Äleklinta finns ingen affär eller kiosk. Närmaste större mataffär finns i Borgholm.

Är du sugen på att njuta av semestern hos oss? Hör av dig!

Bröderna Sven och Håkan Olsson
Sven: 072-2483202
Håkan: 072-3034853
E-post: aleklinta.olsson@gmail.com

Utsikt från altanen, mot Kalmarsund.

Från tomten, badbryggan kan skönjas vid stranden.

200 meter från Blåsippan finns ett fotbollsmål och studsmatta för leksugna barn!

På ladugårdplanen bakom Blåsippan har vi cyklar som ni kan låna om ni vill. Ni ställer tillbaka dem på samma ställe där ni cyklat klart. Vi försöker hinna laga punkteringar och andra fel, men vi kan inte garantera att det alltid finns cyklar som passar just dig och din familj.

Just another WordPress site